Читај ми!

70 година КСТ-а

Клуб студената технике прославља велики јубилеј и тим поводом представља богат уметнички програм.

Легендарни клуб ће свој рођендан прославити у јуну, a међу онима чије концерте овим поводом очекујемо су - Ван Гог, Eyesburn, Артан Лили, Галија, Бед Копи, Долерес и многи други међу којима и група Аtheist Rap која уједно прославља свој 35. рођендан. Пре ових наступа, очекује нас још много концерата који прате отварање баште клуба средином маја. О богатом програму и свему што прати јубилеј, разговарамо са Миком Михајловићем. 
У наставку емисије најављујемо трећи по реду Земунски салон вина који ће бити одржан у суботу у театру Мадленијанум. 
Такође, водимо вас на ново издање Стихотерапије - сјајног пројекта који нам књижевност представља као својеврсну психотерапију, а који ће бити одржан у петак y библиотеци Филип Вишњић на Вождовцу. 
Чекају вас и уобичајене рубрике међу којима „Приче о песмама”, новитети са светске музичке сцене и пола сата „домаћица” и „комшиница”.  

Са вама је Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара