Просто к'о пасуљ

Стара изрека каже - Пријатељство, занат најстарији. Али шта када пријатељ или рођа дође у госте на неколико дана? Да ли смо заиста спремни како да организујемо свој животни простор за једну јединицу више. У овом издању емисије "Просто ко пасуљ" саветујемо вас како да за кратко време преуредите свој дом да би се неко ваш осећао као код своје куће.

Тапете јесу наш прави свет у свету али се често догоди, да кад хоћемо да их скинемо, не знамо како. Нудимо вам савете за најбрже скидање тапета са зидова и припрему зида за његову нову "кожу".

Сви смо волели "Мућке" и то посебно епизоду у којој неспретна браћа покушавају да скину лустер. Како очистити лустер и пре свега како га безбедно скинути.

Свакоме од нас се некад десило да изгуби кључ а мора хитно напоље. Да ли је браву без кључа лако отворити само Арсену Лупену или то може свако?

Водитељ: Миодраг Стошић
Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара