Просто к'о пасуљ

Емисија која покушава да поједностави живот. То значи да ћемо причати о малим стварима које живот значе, саветима, решењима, рецептима... Ове суботе тражимо најбоља и најефикаснија решења за многе животне ситуације.

Немојте да допустите себи да вам, уколико ауто откаже у неком делу пута, слушате ликовање мајстора из места где сте се игром судбине задесили! Прво, ко зна да ли сте му уопште и симпатични, па неће покушати да вам папрено наплати услуге, а и ситна предострожност касније може да много помогне у безбедности и удобности вожње. На шта обратити пажњу код прегледа и припреме аутомобила пре дужег пута, биће тема нашег разговора. Такође, када већ причамо о одморима, припреми за летовање, путовање, има ту још цака и проблематике коју ваља упростити: Шта је корисно понети у колима на пут, како се спаковати што брже са што више ствари на мање простора, шта обавезно понети а шта сигурно оставити и како бити сигуран да сте урадили све могуће да провалници немају ваш стан или кућу на мети док нисте ту, о томе причамо у првом сату емисије.
У другом делу, очекује вас сијасет корисних рецепата, препорука и трикова за леп дан, можда и живот, без компликација. Од превише зноја, до тупих ножева.
Очекујемо да нам се јавите са својим саветима: СМС 064/0 202 200, тел:011/3249 202, мејл program202@gmail.com, Твитер @beograd202 и Радио Београд 202 - званична фејбук страница.

Водитељ: Круна Пинтарић

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара