Просто к'о пасуљ

Много одговора, цака и савета, на свакакве животне заврзламе, и ове суботе тражимо заједничким снагама!

Али, нећемо само напамет преносити решења којима могу да се упросте кућни послови, улепшају животни простор и међуљудски односи, већ ћемо покушати да те ствари и сами учинимо. Дојавићемо вам и како да се паметно и са поштовањем продавца цењкате, како све можете да сечете лук а да због плакања не морате да носите "Одри Хепберн" наочаре као заштиту; наћи ћемо и нову намену стварима за које мислимо да су иначе потпуно безвезне и бескорисне. Биће ту савета и за мање нервирања уколико немате добар мобилни сигнал у затвореном простору, како то да решите, а бавићемо се и тиме како да кућни љубимци буду што безбеднији од крпеља. Такође, очекујемо и ваше предлоге на тему - како се мање нервирати! Да ли је решење тек набавити ону модерну "зен башту", не пратити вести или нешто треће - јавите нам!  

За позиве, ту је број 011/3249 202, за СМС 064/ 0 202 200. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 за Фејсбук.

Водитељ: Круна Пинтарић

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара