Просто к'о пасуљ

Нова епизода емисије "Просто ко пасуљ" биће посвећена алтернативама у чишћењу.

Сви имамо код куће пајалице, метле, крпе и слично али шта да се ради онда када све то нестане, како иначе бива с времена на време? Шта може да замени усисивач а шта течност за судове?

Много пута се дешава да завесе у стану или чак и зидови навуку мирис дима. Како се борити против тога а опет остати добар са комшијима? Миришљави штапићи или нешто друго?

Много пута се догодило да сијалице мистериозно престану да раде а купили сте их нема ни недељу дана. Да ли треба обавезно звати електричара или нам може помоћи оклагија или било шта што не пропушта струју?

Колико штедљиве сијалице заиста штеде струју и да ли ЛЕД сијалице треба чувати у фрижидеру?

Многи међу вама имају паркет и многе јако нервира кад неко помера столицу не одвајајући је од њега. Како спасити паркет кад је сав у ожиљцима. Или можда подмазати паркет и спасити га трагова непажње и ризиковати да неко од укућана заврши на њему?

Водитељ: Миодраг Стошић

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије