Просто к'о пасуљ

Пролеће је доба када почињу велика спремања и када се трудимо да свој дом дотерамо пред светом.

Данашња епизода емисије "Просто к'о пасуљ" ће за своју главну тему имати велико пролећно спремање. Од које собе почети а коју оставити за крај. Да ли треба чекати фамозну недељу или треба распоредити терет обавеза и на остале дане? 
Поред ове главне теме, нудимо вам још мношто корисних савета.
Да ли сте икада размишљали како се изборити са иритантним шкрипањем врата? То може да буде веома језиво, поговото кад спавате сами а врата зашкрипе сама од себе.
Сви волимо да се бавимо спортом али да ли икада чистимо спортску опрему? Шта учинити да ваша бејзбол палица буде као нова и да ли клизаљке треба прати у веш машини?
Много пута смо на капији видели натпис "Чувај се пса!". Али како ипак ући у то двориште а не пробудити успаваног лава?

О свему томе и о још много чему још причамо у данашој емисији, уз апел свима вама да поставите неку своју тему или нам дошапнете савет за који не знамо.

Наш телефон је: 011 3249 202

Водитељ: Миодраг Стошић
Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије