Znanje imanje

Okićena plodovima jeseni sela Blaca na padinama Jastrebca i Kopaonika, otkrivaju naša umeća i zablude. Kvalitet zemljišta i mikroklima su odredile osobine života u ovom kraju.

Valja sačuvati tradicionalne sorte i rase ali treba pozvati i nauku za saveznika. Zato u ovom izdanju Znanja Imanja govore: profesor doktor Slavica Todić, zašto je važno da radimo klonsku selekciju prokupca i kako da sačuvamo darove prirode u vinu.

Veterinar Slobodan Savić kako je sa porodiom od 7 do 77 grla poštujući vrednost simentalca.

Diplomirani inženjer, Bojan Nikolić da li može akademsko znanje i praksu iz domaćinstva da utka u mere razvoja opština Blace.

Menadžer Sanja i fudbaler Đorđe Zafirović - o planiranju "Naše avlije" - gde žive novi život sa svojom decom.

Urednik i voditelj: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Ljiljana M. Petrović, Dragana Popov

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво