RTS ordinacija

U novoj RTS ordinaciji saznaćete kako izgleda psihološka borba sa karcinomom, šta je reflekso terapija, a biće i razjašnjene mnoge zablude o prostati. Saznaćete i šta od namirnica utiče na dobro, a šta na loše raspoloženje.

U prvom bloku RTS ordinacije čućete mnoge ohrabrujuće ispovesti onih koji su pobedili rak. Koliko je psihološka borba i podrška važna objasniće psiholog iz Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije. Kako se dva puta izborila sa karcinomom, koliko je psihički bilo teško otkriće pevačica Nada Obrić. Potresna, ali i ohrabrujuća priča stiže od šampiona Evrope u kik boksu, Stevana Živkovića. On je pobedio rak bubrega koji ga je zatekao u sred karijere u dvadeset petoj godini života.

Istine i zablude o prostati razjasniće dr Zoran Džamić, urolog i direktor Klinike za urologiju KCS. Saznaćete koja hrana ne prija prostati, šta ukazuje na problem, kada bi trebalo otići na pregled i još mnogo toga.

U ordinaciji viši fizioterapeut, Suzana Miletić, pokazaće kako izgleda reflekso terapija stopala, a saznaćete i koji deo stopala predstavlja koji organ.

U bloku Hrana kao lek nutricionista Đorđe Pejić objasniće koje namirnice popravljaju raspoloženje, a koje utiču na njega.

Autor i voditelj je Marija Popović

Reditelj je Petar Stanojlović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво