SAT: Supersportisti na testu

Da li ste se ikada zapitali koji je model brži: nisan "GT-R", audi "R8 plus", ferari "488 GTB", porše "911 turbo S" ili meklaren "675 LT"?

Ako jeste, pogledajte specijalni uporedni test na pisti u Vairanu, gde su se našli upravo ti automobili, a koji će odneti titulu najbržeg saznaćete u današnjoj emisiji SAT.

Videćete savete koji se uglavnom zaboravljaju, a veoma su važni za svako putovanje. Čućete kako brinuti o zdravlju, koje lekove koristiti, kako rešiti problem na putu, kada su zbog štete na parkingu odgovorni hotelijeri, kako izbeći problem na skijalištima i šta učiniti da vas automobil dobro služi.

Ekipa emisije uradila je i specijalni test sa ciljem da proveri može li jedna sveća da zagreje kabinu automobila, ako se recimo nađete u nekoj nevolji i morate duže vreme da čekate pomoć.
Od automobila, pripremili su priču o električnom renou "zoe", novoj mazdi "3", a na detaljnom testu našao se pežo "3008"

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 0 pošalji komentar
SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]