SAT: Privođenje na granici i oduzimanje vozila

Da li neko može da bude priveden na granici zbog toga što se nije odazvao pozivu suda?

Verovali ili ne, može, ali kako, na koji način i šta se dalje dešava, odgovara gost današnje emisije SAT, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu. Čućemo i kakav je njegov stav o oduzimanju vozila onima koji voze u stanju teške alkoholisanosti ili bez položenog vozačkog ispita, a koje se najavljuje u novom zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Biće nastavljena priča o izgradnji Koridora 10 prema bugarskoj granici, ali videćete i ekskluzivne snimke Koridora 11, deonice auto-puta od Ljiga do Preljine koja će biti otvorena ovih dana.

Akcija "Život za mlade vozače" se nastavlja punom parom, a kako čitav trening ocenjuju upravo mladi vozači, saznaćete iz prve ruke.

Ljubitelji automobila uživaće u novim modelima poput hjundaija "i30" i novog seata "leon", a prava poslastica je specijalni test Nisanovog "GT-R"-a.

Na vikend-putovanje ovoga puta vode vas u neobičnu šetnju Beogradom.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 30. okt 2016, 08:03)
Tulipan [neregistrovani]

Tehnička ispravnost vozila

Savet i predlog svima da provere i tehničku ispravnost svetala kao i ostalih uređaja na vozilu. Sve više je vozila u saobraćaju koja nemaju ispravnu svetlosnu signalizaciju.
Kratka svetla koja sijaju direktno u vozilo koje dolazi u susret, kratka svetla koja sijaju kao duga i slično.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]