SAT: Polovni delovi u novim automobilima

Ove nedelje SAT govori o zaštiti potrošača, tačnije o popravci automobila u garantnom roku, kada se umesto novih, ugrađuju remontovani delovi. Da li serviseri smeju to da rade i kakva su prava kupaca?

Na početku moto-sezone beleže se i prva stradanja. Zašto se to dešava i kako to sprečiti?

Svetska kompanija Šel odabrala je Srbiju kao prvu zemlju u kojoj je organizovala međunarodnu dinamičku prezentaciju kamiona i dostavnih vozila evropskih proizvođača. Ovaj prvi skup takve vrste trajao je puna četiri dana u centru NAVAK.

Oni koji će ove godine putovati prema Grčkoj videće detaljno kako izgleda kompletan put prema Makedoniji na kome je ostalo da se izgradi još samo 34 kilometra auto-puta.

Uz dosta aktuelnih informacija i novih automobila, detaljno će upoznati Nisanov terenac "navaru".

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 25. apr 2016, 10:08)
Ivan [neregistrovani]

Motociklisti

Pohvalno je to što pričate o ponašanju motociklista, mnogo je bahatih među njima i očekuju da mi vozači automobila pazimo na njih, a oni prvi ne paze na sebe, čast izuzecima!
Sa uzitkom sam odgledao prilog o Shell danima, sve pohvale što ste doveli takvog jednog giganta, samo tako nastavite!

(ponedeljak, 25. apr 2016, 10:02)
Dobrivoje [neregistrovani]

Motociklisti kao musice

Motociklisti jure ko muve bez glave, nije ni cudo sto ima toliko poginulih. Kada bi samo malo vise razmisljali i bili tolerantniji sve bi bilo mnogo bolje.
Ovo za delove je sramota. Ponovo ste uboli u osinje gnezdo, nadam se samo da ce nova Vlada vise paznje da poklanja obicnim ljudima i ovakvim problemima koje zivot znace.
Srdacan pozdrav i nastavite u duhu javnog servisa, uostalom uvek ste takvi i bili
Ziveli

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]