SAT: Patrola do Budve kroz kanjon Morače

Nastavljaju se letnje patrole emisije SAT. Ovoga puta detaljno pokazuju put od Beograda do Budve, pravcem kroz kanjon Morače.

Vozači, ali i putnici će saznati šta ih sve čeka na putu dugom 500 kilometara. Videće kakvo je stanje puteva, gde vredi svratiti i napraviti pauzu, šta je sve potrebno za prelazak granice, kakvi su propisi, ali i kazne u Crnoj Gori i naravno cene.

Na tom dugom putu obišli su i nekoliko izuzetno zanimljivih i lepih destinacija, na koje svakako vredi svratiti, kao što su novi Dino-park na Zlatiboru i Nacionalni park Biogradska gora. Saznali su i kako napreduje izgradnja crnogorskog auto-puta i kada se očekuje završetak radova.

Na kraju odgovaraju na jedno veoma važno pitanje. Da li je Budva mondensko letovalište ili ipak svako sebi može da pronađe mesto u skladu sa dubinom džepa.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 28 pošalji komentar
(četvrtak, 06. jul 2017, 19:10)
Maja [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Kad će patrola do Bugarske? Željno je isčekujemo.

(sreda, 05. jul 2017, 09:53)
miki [neregistrovani]

dobar put

Ovih dana sam sa porodicom isao u Canj iz Sapca.Putem ,Loznica,M.Zvornik,Vlasenica,Sokolac,Foca,Scepan Polje,Niksic,Podgorica,tunel Sozina,Canj, sve to za 9 sati u citroenu saxo dizel.Put relativno dobar,gorivo jeftino 100 din do 110 nafta.I naj bitnije put nije opterecen saobracajem,nema guzve ni cekanja.Jedini uspon je za mene od Vlasenice do Han Pjeska ostalo je sve bez problema.Pozdrav.

(ponedeljak, 03. jul 2017, 09:59)
requiem [neregistrovani]

Dodatne informacije

Za vas koji dolazite u Crnu Goru, uvijek pogledajte sajt auto moto saveza Crne Gore, jer ima ažurne informacije o stanju na putevima. Radovi koje ste vidjeli kada se prodje Ribarevina, su izgleda proširenje na 3 trake, tu ima solidan uspon, a sigurno nije bilo urušavanja puta. Radovi na putu blizu Budve su obustavljeni, a ima lošijeg asfalta na pocetku silaska (Brajići), gdje se buši tunel, i kao što je prikazano na snimku na samom ulasku u Budvu (Zavala). Svakako je ovuda prohodan put bez zaustavljanja, ali se mora malo usporiti upravo zbog starog i zbog upotrebe teških mašina oštećenog asfalta. Inače je više od pola puta od Podgorice do Budve sada sa tri trake, i izuzev dvije navedene lokacije, sa kompletno novom podlogom.

(nedelja, 02. jul 2017, 13:48)
Dragan [neregistrovani]

Kefalonija

Sve pohvale za emisiju, redovno vas pratimo!
Da li mozete da snimite patrolu do Kefalonije preko Makedonije do mesta Lasi?
Veliki pozdrav!

(nedelja, 02. jul 2017, 09:37)
sreten [neregistrovani]

albanija

Zasto izbegavate patrolu prema albaniji gde je turizam u ekspanziji.Nemojte samo sa odgovorom da nema zaintetesovanih jer je za celu Juznu Srbiju i sire zbog blizine i cena interesovanje veliko

(četvrtak, 29. jun 2017, 23:36)
sasa [neregistrovani]

patrola

kad cete proci patrolu prema crnoj gori iz pravca juga, leskovac, nis preko kopaonika pa da vidite kako izgleda los put...

(četvrtak, 29. jun 2017, 13:24)
Marko [neregistrovani]

Patrola do Pefkohorija preko Makedonije

Da li ce biti uskoro patrole do Halkidikija?Mirku i ekipi SAT patrole zelim jos mnogo mnogo lepih i bezbednih kilometara!

(sreda, 28. jun 2017, 11:15)
MILOŠ [neregistrovani]

Preko Bosne u CG

Kad će više patrola preko Bosne u CG???????

(utorak, 27. jun 2017, 10:14)
GoranP [neregistrovani]

Patrola do Tasosa preko Makedonije

Postovani

ove godine idem sa devojkom do Tasosa prvi put , pa bih zeleo da bude ove sezone patrola bas do Tasosa mesto Potos, naravo kroz Makedoniju. Ima na vasem portalu patrola do Tasosa ali je mislim iz 2013 godine . Pa bih bilo dobro da se to obnovi ... unapred zahvalan

(ponedeljak, 26. jun 2017, 18:18)
anonymous [neregistrovani]

Предлог

Било би супер да снимите патролу до Добрих вода (Добре Воде, Бар).

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]