Upitnik

Šta političari traže na estradi, a estrada u Skupštini?

Estradizacija politike - šta od toga imaju građani Srbije, tema je emisije Upitnik. Zbog čega Šešelj učestvuje u rijaliti programima, da li se sprema za izbore ili oživljava srpske radikale? Šta traže političari na estradi, a šta estrada u Skupštini?

Da li državni funkcioneri i narodni poslanici u zabavnim TV sadržajima pokreću važna društvena pitanja ili se radi samo o ličnoj promociji, sopstvenom i stranačkom rejtingu? Zašto je politika mamac za glumce, pevače, starlete? Kako je u Gvatemali čuveni komičar postao predsednik, a poslanica u britanskom parlamentu suspendovana iz Konzervativne stranke zbog učešća u rijaliti programu, zbog čega Putin slavi rođendan igrajući hokej?

To su samo neka od pitanja o kojima će govoriti gosti Upitnika: Nebojša Krstić, bivši savetnik za medije Borisa Tadića i marketinški stručnjak, Marija Obradović, narodni poslanik SNS i predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i bivša TV voditeljka i Aleksandar Požgaj, član SPS i nedavni učesnik u rijaliti programu na jednoj od nacionalnih televizija.

Urednik i autor Upitnika je Olivera Jovićević.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 04. nov 2015, 12:23) - anonymous [neregistrovani]

Politika, ili estrada!? Nema....

....tu nikakve - razlike!

(sreda, 04. nov 2015, 12:08) - anonymous [neregistrovani]

odlicna tema Upitnika

Nema komentara na zadnju epizodu emisije Upitnik?To znaci da je tema emisije pogodila u centar nas gledaoce!

Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]