SAT: Kako sporazum sa policijom smanjuje kaznu

Kako vozač koji napravi prekršaj, a policija mu napiše prijavu za kaznu, može izbeći plaćanje punog iznosa, pa čak i oduzimanje vozačke dozvole? O ovome danas detaljno govori emisija SAT, uz objašnjenje kada takva mogućnost postoji, a kada nije moguće napraviti sporazum sa policijom i ostvariti pogodnosti.

Počeli su dugo očekivani radovi na deonici od Surčina do Obrenovca, pa će mnogima biti zanimljivo da detaljno vide kuda trasa prolazi, gde se ukršta sa postojećim saobraćajnicama i kako će se na novu deonicu uključivati žitelji Novog Beograda i Zemuna.

Naravno, videće i dokle se stiglo sa radovima od Obrenovca do Preljine i čuti kada će početi čišćenje i pranje saobraćajne signalizacije i da li će se konačno postaviti toaleti i kontejneri na parkinzima deonice Ljig-Preljina, na šta je SAT u više navrata skretao pažnju.

Automobila će biti napretek. Videćete šta se od noviteta priprema za salon automobila u Ženevi, koji traje od 9. do 19. marta, ali što je važnije, čuti i videti šta Beogradski sajam priprema za zvanični međunarodni salon, koji u Beogradu počinje 24. marta.

Za one koji nameravaju na kraći odmor za uskršnje praznike, pripremili su cene boravka u najinteresantnijim turističkim mestima ne samo u Srbiji nego i u drugim zemljama.

U rubrici Predstavljamo detaljno je testiran sitroen "C3".

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 00.30 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 06. mar 2017, 21:16)
Miroslav [neregistrovani]

Putevi pusti snovi

Bilo bi dobro da neko napravi patrolu od benzinske pumpe zmaj 1 do batajnice i da se vide sve greske koje su napravljene na najprometnijoj deonici obilaznice oko beograda.Na ovom delu voznja je prava muka ili pak mozda pakao,sa gomilom semafora koji nisu usaglaseni sa raskrsnicama u nivou ispred pupinovog mosta.A tek prilazak i ulazak u batajnicu uzasss.Petlja batajnica nezavrsena 4 godine nema ni kraja ni pocetka a svi cute i beze od batajnice kao da vlada kuga.Da li je moguce da prva petlja na koju se stize iz evrope u Beograd nikom nije vazna i da je sve drugo vaznije.....

(nedelja, 05. mar 2017, 17:47)
anonymous [neregistrovani]

Putevi

E stvarno da vise docekamo te puteve. Ako stvarno bude do kraja godine gotovo, onda svaka cast. Putovanje do Zlatibora ce biti cas posla.

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]