SAT: "IMT" traktori bez servisa i delova

Da li će vlasnici "IMT" traktora, prestankom proizvodnje u novobeogradskoj fabrici, ostati bez delova i servisa?

Današnja emisija SAT pokušaće da odgovori na pitanja kome poljoprivrednici, vlasnici ovih traktora, da se obrate i ostvare prava iz garancije, ali i da li je prestankom proizvodnje ispunjena zakonska obaveza i obezbeđeno dovoljno rezervnih delova.

Gledaoci će videti i kako je izgledalo otvaranje sezone skijanja na Kopaoniku. Po čuvenom SAT-ovom sistemu crno-belo, hvalimo-zameramo, saznaćete koje vas novine očekuju u našem najvećem zimskom centru.

U rubrici Dobro je da znate, otkrivamo kako odložiti zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom i od kog trenutka ona počinje da važi, kao i kakve kontrole sprema policija u narednom periodu.

Uz dosta aktuelnih informacija iz oblasti koje emisija SAT prati, videćete novu Mercedesovu "C-klasu kupe", hibridni audi "Q7 e-Tron", a u rubrici Predstavljamo detaljno je pokazan novi Renoov model "kađar"

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 06. dec 2015, 14:50)
anonymous [neregistrovani]

Обновити ИМТ и ИМР

Имт,Имр,Змај и други домаћи произвођачи су окосница нашег развоја, имају одличне машине, производе, ослањају се на Сартид .
Ако смо опростили огромне дугове Сартиду и ако га субвенционишемо , па можемо да помогнемо и Имт и Имр, нека се споје и мало помогну и имаћемо и резервне делове и Извоз!
Сачувајмо домаће брендове.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]