SAT: Rešenje za registraciju lakih prikolica

Već skoro godinu dana traju muke brojnih vlasnika lakih prikolica, koje se nakon promene propisa u Srbiji više ne mogu registrovati, iako vlasnici imaju račune o kupovini i godinama unazad su ih registrovali.

Sa gostima iz MUP-a i Agencije za bezbednost saobraćaja, emisija SAT danas otkriva kako taj problem rešiti.

Posle kreš-testa, u kome je SAT-ova ekipa pokazala šta se dešava sa pešakom kada ga automobil udari pri brzini od 30 i 50 km/h, gledaoci će danas videti još jedan test u kome se pokazuje, na primeru lutke, šta se dešava sa telom deteta u automobilu kada dođe do naglog kočenja ili sudara.

Uz mnoštvo aktuelnih informacija, ono što će gledaoce posebno interesovati jeste rubrika "Predstavljamo", u kojoj će videti detaljan test novog renoa "kađar".

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 08. nov 2015, 22:34)
miki maus [neregistrovani]

Odobrite legalizaciju

Ocigledno je da postoji problem.
Imam predlog drzavnim organima koji se bave ovim pitanjem.
Secate se kako ste pustali legalizaciju motornih vozila '90 tih godina?
Pustite da svi koji imaju prikljucna vozila bilo da su ih kupili u zemlji ili u inostranstvu, legalizuju svoje lake prikolice u nedelju - dve dana i resice te problem. Posle te legalizacije neka stupi na snagu zakon o homologaciji i svi drugi propisi.
Bicemo Vam zahvalni !!!
Srdacan pozdrav svim citaocima mog pisma.

(četvrtak, 08. okt 2015, 11:57)
Gruja [neregistrovani]

Smesan dijalog za prikolice

Pa vi ste dali vrlo dobar odgovor oko registracije prikolica samo ste zaboravili da su te prikolice vec bile registrovane odnosno vec pseduju tablice i registarciju sa uredno placenim dazbinama i novim tablicama, sto je za cudo da se i takvim prikolicama poisle dve i po godine legalno registrovane ne dozvoljava ponovna registarcija, a sto se tice Vas i vase emisije od 4 oktobra sramota je da govorite o bezbednosti saobracaja pogotovo ne ova dva gospodina koja su ucestvovala u vasoj emisiji jer to nije normalno da oni govore o bezbednosti saobracaja a po putevima se vozaju prikolice koje su rashodovane vec 20 tak godina i koje su veci rizik u saobracaju od svih ovih koje se danas ne priznaju na grupnom licenci.

Sa pozdravom i hvala na vrlo dobroj emisiji

(nedelja, 04. okt 2015, 22:48)
radnik [neregistrovani]

konacno

Svaka cast. Konacno neko javno da prica o ovom problemu. To vec traje godinama. Hvala gospodine Alvirovicu, uvek pogodite pravo u metu.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]