Студио 6: Fish in Oil

Концерти у Студију 6 Радио Београда су јединствен формат који се тешко може пронаћи на неком другом - концертном или неконцертном месту. Концерти на којима је могуће и присуство публике, уживо се преносе једном месечно и РТС 3 директно преноси укључење у ''живо'' радијско емитовање концерата.

''Нова сцена'' која се формира у Студију 6 омогућује домаћим и страним ствараоцима и музичарима једно сасвим ново место за креирање у дугачијим, студијским условима, упознавање са техником, али и могућност да пронађу пут до много већег броја гледалаца и слушалаца у земљи и иностранству.
Сарадњом РТС 3 и Трећег програма Радио Београда, директни преноси ових догађаја пружају најбоље од оба сегмента радија и телевизије - беспрекоран тон који омогућава контекст студијског извођења и слику врхунског квалитета, што публици омогућава да преко ТВ екрана открије и доживи позорницу музичких експеримената и нових могућности.
''Fish in Oil изводи инструменталну музику на трагу блуза, рокенрола, сурфа, фри џеза, филмске музике, избегавајући сврставање у било који од тих праваца.
Музика ове групе осликава време и поднебље у којем је настала: време у којем се садашњост не види без прошлости и поднебље где су измешани утицаји источне и западне културе.''
Чланови: Душан Петровић - саксофони, Братислав Радовановић - гитара, Бранислав Радојковић - контрабас, Александар Радојичић - удараљке и Феђа Френклин - бубањ.

реприза у 12:20

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво