Пољуби девојке

Амерички играни филм снимљен 1997. године у режији Гарија Фледера. Темељи се на истоименом роману Џејмса Патерсона, другом из серије о форензичком психологу Алекасу Кросу. (Kiss the Girls, 1997)

Радња прати Кросово настојање да ухвати двојицу серијских убица који координирано делују у различитим деловима Америке.

Од локалне полиције и колеге Ника Рускина сазнаје да је његова нећака само последња у низу младих жена које су нестале. Једну од њих проналазе мртву и постаје јасно да је злочинац одговоран за отмице, уједно и убица. Поред леша се налази и потпис Казанова. Крос убрзо долази до закључка да је Казанова "сакупљач" жена које имају јаку вољу...

Он жели да се оне под претњама и мучењем, потчине његовим захтевима. Ускоро, Казанова отима локалну докторку Кејт Мејтирнан из њеног дома и одводи је у тамницу где се у подземним одајама налазе и остале отете девојке. Када храбра докторка успе да побегне, она се придружује Кросу и осталим детективима у потрази за Казановом... Траг их води до Лос Анђелеса где је сличне злочине починио неко ко се потписује као Удварач.

Да ли се ова двојица психопата такмиче, или своје језиве планове спорводе заједничким снагама?

Улоге: Морган Фирман, Ешли Џад, Брајан Кокс , Кари Елвис...
Режија: Гари Фледер

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво