Шареница

Чаролија са Ташмајдана

Ове суботе у старом ритму, али на новој сцени. Излазимо из студија и селимо се у један од најлепших београдских паркова. Сазнаћете све о Ташмајданским чудима, тајне и лагуме бројимо са Зораном Николићем, причамо приче о знамењу историје, културе и модерног Таша.

Доручкујемо у комшилуку, вежбамо и проверавамо каква је атмосфера на базенима. Стиже нам кувар Иво Андрић, са њим о кулинарству.

Другари из Дечјег културног центра ће да нам сликају, вајају, певају, играју, а логично је да субота почне и уз Мињу Суботу. Фолклораши из Ковачевца спремили су праву чаролију двокорака и трокорака, а хор Чаролија и Бојана Стаменов магију песме.

Водимо вас на Исток и Запад Србије, скокнућемо и до Русије да видимо каква је атмосфера у нашој репрезентацији после меча са Швајцарском.

Зашто је важан Глас анђела, ко је добио Златно глумачко зрно и како ће РТС прославити шездесети рођендан?

Ексклузивно за Шареницу, о фудбалу, потписима, НБА, репрезентацији, говоре богови кошарке - Милош Теодосић и Богдан Богдановић!

Уредница емисије: Анета Ивановић
Водитељи: Ана Бабић и Слободан Шаренац

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво