Фудбал - СП: Уругвај - Саудијска Арабија

У среду од 17:00 часова на стадиону Ростов Арена утакмицу другог кола групе А играју Уругвај и Саудијска Арабија. Директан пренос на нашем Првом програму.

Уругвај је можда и највећи фаворит да из ове групе прође у наставак такмичење са прве позиције. У првом колу су се мучили са ослабљеним Египтом који је играо без најбољег играча и прве звезде тима, Мухамеда Салаха. Једини гол на том сусрету Уругвајци су постигли у самом финишу утакмице, то јест у 89. минуту када је после корнера Санчеза млади Штопер Хименез постигао свој првенац на Светским првенствима и обезбедио Уругвају прва три бода.

Са друге стране, Саудијска Арабија претепела је најубедљивији пораз у досадашњем делу Светског купа. Декласирани су на отварању од Русије са 5:0 и већ сада их сви отписују у борби за нокаут фазу. Да ли могу да се врате и направе изненађење против великог фаворита Уругваја, које би им оставило наду да могу међу 16 најбољих видеће се у среду. Уколико изгубе, Саудијски фудбалери завршавају такмичење у групи и чека их након тога, барем за њих, ревијална утакмица у трећем колу са Египтом.

Биће ово први међусобни меч Уругваја и Саудијске Арабије на великим надметањима. Напад Уругваја предводиће и овога пута Кавани и Суарез од којих се очекује да прораде баш на овом мечу и започну серију која би Уругвај могла далеко да одвене на овом Светском шампионату.

Коментатор утакмице између Уругваја и Саудијске Арабије биће Немања Матић.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво