Дозволите...

Да ли је Организација договора о колективној безбедности руски НАТО, како изгледа припрема војних пилота за лет и новости из војске у најновијем издању емисије "Дозволите..."

О Организацији договора о колективној безбедности чули сте много информација, али ретко ко је са потпуно неутралног становишта говорио о ОДКБ-у. Да ли је ОДКБ руски НАТО, алтернатива за НАТО и ЕУ говори нам политиколог Божидар Кнежевић, који је на Факултету политичких наука у Београду одбранио магистарски рад на тему Организација договора о колективној безбедности.

Већи део радног времена сви пилоти борбених авиона у било којој армији проведу на земљи, а не у ваздуху. На земљи се обављају припреме за лет које нису нимало једноставне. Видећете како у 204. ваздухопловној бригади изгледа припрема пилота за лет, од лекарског прегледа до увежбавања на симулатору за авион МиГ-29.

Сазнајте и новости из Министарства одбране и Војске Србије.

Емисију можете пратити и на фејсбуку, твитеру и јутјубу.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Дозволите... Дозволите...

Аутор:
РТС

„Дозволите...“ - емисија о одбрани и Војсци Србије. У емисији се говори о темама из области одбране, безбедности, животу и раду припадника војске, као и о војној историји, одбрамбеној индустрији, специјалним јединицама... [ детаљније ]