Знање имање

На путу од њиве до трпезе, велике су могућности за потврду наших знања и амбиција. Често нам искуства из света укажу на благодети које имамо а не видимо.

Биолошки вредна храна у домаћинској атмосфери има посебну вредност. У овом издању Знања iмања о значају породичног бизниса говоре: брат и сестра Алексеј и Александра Радичевићу селу Горња Краварица изнад Гуче са родитељима развијају сеоски туризам, почели су прераду воћа и производњу сира и кајмака.

Милевка Клапер из Мужинаца крај Сокобање, гости путнике из света специјалитетима из комшилука. Вук Пантовић са Пештера на огњишту, негује традицију и културу и прави простор за будућност осморо унучади.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана Васић, Драгана Попов

број коментара 0 пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]