Плава птица

Каква је веза између шницле и хора? Шта је посао директора Удружења златних рибица? Где су настали шешири и шта је то битбоксинг? Одговоре на ова и још многа питања, пронађите у новој епизоди "Плаве птице", у суботу 10. марта, у 12.05, на Првом програмз РТС-а!

Како да не будете изгужвани чак и када немате пеглу, рећиће вам Осман и Борка? Наравно да не. Рећиће вам госпођа Ж, чувена по томе што даје одговоре на сва питања, без обзира да ли је ико пита.

Ове суботе, специјално по жељи једне наше гледатељке, отпутоваћемо у Аустрију! Тамо ћемо сазнати по нешто о Хору бечких дечака, али и бечкој шницли. А онда ће код нас у госте допутовати још један хор - хор Омладинског центра из Житишта. Они ће нам се представити песмом и открити нам шта је то а капела хор, а шта битбоксинг.

Угостићемо и господина Рибомира Златановића, директора Удружења златних рибица, који ће нам испричати штошта о свом послу, а Гвозден ће представити нову вежбу.

Наша гусарска посада ће у лову на знање истраживати шешире, господин Џ четкице за зубе, а Осман ће урадити један сасвим нови, сасвим специјални експеримент. Зато нас гледајте у суботу 10. марта, у 12.05. на Првом програму Tелевизије Србије.

Уреднице и сценаристкиње емисије су Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Иван Милановић, композитор Драгољуб Илић Илке, аниматор Милош Гојковић, сценографкиња Снежана Поповић, костимографкиња Ирина Митриновић, а глумци Борка Томовић, Осман Ахмед, Борис Миливојевић и Милош Влалукин.

Лет, лет!

број коментара 0 пошаљи коментар
Плава птица Плава птица

Аутор:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]