Гост: Само уједињени побеђују

Дестинације 1, 2 и 3 су епизоде које јасно показују како се спајањем садржаја различитих општина јасно долази до доброг туристичког производа.

У наредне три епизоде погледајте како је екипа емисије Гост уз помоћ консултаната из области туризма спајала одређене атракције различитих општина у једну понуду. Тако су медијски као јединствен туристички производ представљени, рецимо, Ариље и Ивањица, у другом случају Пожаревац, Сребрно језеро, Смедерево, Голубац, Кучево. Добар пример јесте и понуда коју чине уједињени Поморавље и Ресава, а то су Јагодина, Параћин, Ћуприја, Деспотовац, Свилајнац.

Дестинацијским менаџментом су поједине земље успеле и мање атрактивне локације да оживе уједињавањем у јединствени туристички производ са неким другим атракцијама. Тако и Србија може поједине крајеве увући у туризам, али да само медијски и организационо више поради на томе. Ретко који град може сам да задржи госте дуже од једног дана.

Српски туризам из прве руке који од 3. јула до септембра у новом серијалу Гост гледате понедељком и петком у 18.30, једна је од најгледанијих емисија летње шеме РТС-а.

ТВ аутор Милан Поповић и његова екипа, која је реализовала серију Задња кућа, Србија на РТС 1 сада је на новом авантуристичком пројекту. На српске туристичке дестинације воде успешне младе људе и представнике лепше и боље Србије (српске студенте са Кембриџа, хуманитарне раднике, пензионерке, гејмере, глумце, младе фотографе итд.). Кроз њихове авантуре, доживљаје и утиске сазнаћемо шта то Србија има да понуди гостима, а да нисмо за то знали.

У овом серијалу гости ће у Госту путовати у Срем, Расински округ, Рашку област, Пиротски округ, пријепољски крај, Златиборски округ итд. Од водопада до пећина, од вожње авионом до купања у леденој реци. Авантура по прелепој Србији понедељком и петком пре квиза Слагалица на РТС 1.

Емисија Гост се у првим серијалима бави тематиком српског туризма, а касније ће Милан Поповић са својом екипом бити "гост" разних људи, догађаја и места који ће бити изненађење за сваког ТВ гледаоца и оне који су волели серијал Задња кућа, Србија.

број коментара 1 пошаљи коментар
(понедељак, 21. авг 2017, 22:09)
Velimur Stojiljkovic [нерегистровани]

Osvezenje

Autoru cestitke! RTS - u, takodje, kao cuvaru ono malo inteligencije u medijima. Hvala.