Мира Адања Полак и Ви

У време клизавица оправдан је страх од пада и лома костију. Сломити руку, ногу, кук је велика мука.

Др Зоран Благојевић специјалиста ортопедске хирургије са Института на Бањици је гост у студију који говори о самим операцијама и о томе како после операције.

У госте долазе и два монтера ЕПС-а из Књажевца који се по снегу и леду веру на далеководе Томислав Лакић и Саша Милошевић говоре о специфичности тог посла јер их ми обично виђамо само на снимцима на невероватним висинама како поправљају квар на мрежи.

Душица Бијелић, оперска певачица, једна од запажених великих талената у Великој Британији, којој је овај програм посветио и посебну емисију у серији "Ексклузивно" која је захваљујући посебности гласа певала и у Ковент Гардену у Лондону, је гост у студију. Сада је у Београду након серије гостовања по свету и недавне премијере у Тршћанској Опери.

Шта је са имовином Карађорђевића, а сазнаћете и која је судбина Белог Двора. У студију је Страхиња Секулић директор агенције за реституцију са новим документом.

Завирићемо у најновије издање Евро Бука. То је "Библија у 365 прича и слика" коју је илустровао сликар Небојша Ђурановић чије се слике из његовог ауторског опуса налазе у студију. А приче у Библији из Новог и Старог завета је за младе и децу прилагодила Светлана Курћубић Ружић.

Видећете колико је важно сачувати успомене на нека прошла времена јер се тако чува и традиција.

Сазнаћете где се све у свету приказивала изложба Римски Императори на тлу Србије из Виминацијума.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]