Ексклузивно: Како се Моша спремао за Монтевидео

После великог успеха филма "Монтевидео, Бог те видео!" који је до сада видело више од 400.000 гледалаца, пожелела сам да више сазнам о Моши Марјановићу, централном лику овог филма који плени.

Његова деца, Вишња и Зоран Марјановић, примили су ме у свом дому и дали могућност да камера покаже многе успомене који они носе на своје родитеље. Ту су албуми са сликама, написи о Моши који је давао голове читавим телом и ретко промашивао, ту су његове копачке, пехари, фотографије значајних догађаја за Мошу и његов клуб "БСК".

Вишња и Зоран Марјановић радо се сећају породичних догодовштина и атмосфере која је владала у кући пре утакмица. Сазнајемо како се играо фудбал тада. Какав је човек био Моша Марјановић, шта је волео, како се облачио?

број коментара 2 пошаљи коментар
(четвртак, 01. мар 2012, 18:12)
Nenad [нерегистровани]

Montevideo

Emisija je zaista Ekskluzivna. Hvala.

(уторак, 21. феб 2012, 23:03)
anonymous [нерегистровани]

film

Kad sam pogledao Vasu emisiju, shvatio sam koliko sam propustio sto nisam gledao film Montevideo. hvala Vam sto ste se i vi postarali da sa jedne druge strane pokazete jednog od junaka naseg fudbala, kad je to bio sport, a ne ovo sto se danas u sportu desava. pozdrav, samo nastavite tako. Dragan