РТС 1: Програмска шема - петак, 20. апр 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Бољи живот, ТВ серија
12
09:50
Датум
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Моја лепа Србија
13:10
Најбољи, филм
12
16:05
Војна академија, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:42
Београдска хроника
18:21
Око
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
19:30
Дневник
23:45
Дневник
00:05
Културни дневник
00:25
Спортски дневник
00:35
Морнарички истражитељи: Лос Анђелес, америчка серија
12
01:22
Вести
01:26
Чудесни свет фосила
02:16
Најбољи, филм
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
04:13
Бољи живот, ТВ серија
12
04:53
Војна академија, ТВ серија
12
05:47
Верски календар