Читај ми!

Vučić: Od 21 sat na RTS-u odgovoriću na sve izrečene laži, čuvaćemo i braniti Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će posle teške, veruje uspešne borbe, u Briselu, večeras odgovarati svim "političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu".

Aleksandar Vučić je rekao da Srbija nema cenu i da je to nešto što nikada nisu razumeli.

"Pobedićemo ih. Pobediće Srbija", naveo je predsednik na Instagramu.

Vučić je zahvalio na brizi i podršci u teškom danu.

"Analiziram šta se sve dogodilo. Borili smo se koliko je bilo moguće u teškim uslovima i izborili i za budućnost Srbije u miru, za nastavak investicija u našu zemlju. A čuvamo svoju zakletvu i Ustav Srbije i Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije", naveo je predsednik.

"Večeras od 21, molim vas pogledajte, na RTS-u govoriću o svim manipluacijama, lažima, neistinama koje šire ne samo tastatura-ratnici, tajkunski mediji, već i RTS, Tanjug i mnogi drugi. Za nas nema druge Srbije, imamo jednu, čuvaćemo je i branićemo je", kazao je predsednik.

U Briselu je juče održana nova runda razgovora između Beograda i Prištine. Najpre su održani odvojeni razgovori sa evropskim komesarom za spoljnu politiku Žozepom Boreljom i specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, a zatim i trilateralni sastanak.

Posle sastanka novinarima se obratio predsednik Vučić, koji je rekao da je sastanak bio težak, da je insistirao na formiranju ZSO i da je dogovoreno da se razgovori nastave.

Napomenuo je da nisu govorili o evropskom predlogu za KiM, nego o implementaciji ranije potpisanog.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво