Читај ми!

Dejanu Pantiću još dva meseca kućnog pritvora

Osnovni sud u Prištini odlučio je da za još dva meseca produži kućni pritvor bivšem kosovskom policajcu Dejanu Pantiću, do 9. marta, prenose mediji na albanskom.

Sudija za prethodni postupak danas je doneo rešenje i usvojio zahtev kosovskog Specijalnog tužilaštva, da se okrivljenom D. P. kućni pritvor nastavlja još dva meseca, do 09. marta 2023. godine, navodi s eu saopštenju suda.

Koha ditore prenosi da na ovu odluku Suda Dejan Pantić ima pravo da uloži žalbu Apelacionom sudu u Prištini, preko Osnovnog suda u Prištini.

Pantić je uhapšen 10. decembra na prelazu Jarinje, a Priština ga sumnjiči da je učestvovao u navodnom napadu na prostorije CIK-a na severu Kosovske Mitrovice.

Sudija Specijalnog odeljenja Osnovnog suda u Prištini odredio je Dejanu Pantiću nakon hapšenja meru sudskog pritvora u trajanju od 30 dana. 

Povodom hapšenja Pantića, Srbi na severu KiM su istog dana podigli barikade na više lokacija, zahtevajući njegovo puštanje i oslobađanje još jednog sunarodnika uhapšenog dan ranije. 

Pantić je, uoči Nove godine, prebačen u kućni pritvor. 

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво