Vučić u Drvaru: Ovo nije kraj naše podrške, na Srbiju uvek možete računati

Predsednik Aleksandar Vučić je poručio okupljenima da će Srbija i ubuduće pomagati Drvar. "Iako živimo u različitim državama, znamo da pripadamo istom narodu", istakao je predsednik, koji je prisustvovao otvaranju filijale "Komercijalne banke" i pogona fabrike "Jumko".

Aleksandar Vučić, koji je ranije danas posetio Mrkonjić Grad sa zvaničnicima RS i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, u Drvaru je poručio okupljenima da na Srbiju uvek mogu da računaju.

"Iako živimo u različitim državama, znamo da pripadamo istom narodu", rekao je predsednik.

Tokom otvaranja podružnice "Komercijalne banke", Vučić je rekao da se radi ono što je rečeno pre nekoliko meseci.

"Ovo nije kraj naše podrške. Znam da Dom zdravlja ima mnogo problema. Dobili ste novac koji smo prebacili preko Vlade Republike Srpske – 925.000 evra. Početkom decembra, kao što smo rekli. Daćemo još novca za Dom zdravlja, da naši stariji i deca mogu da se leče, pomagaćemo i dalje Drvar i ovo nije poslednji put da sam došao u Drvar", poručio je Vučić.

Predsednik Vučić i predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorili su potom u Drvaru pogon fabrike "Jumko" iz Vranja, u kojem je zaposleno 80 radnika, a za čiju gradnju je Vlada Srbije izdvojila 500.000 evra.

"Srećan sam što smo ispunili obećanje i što ove divne žene danas rade. Potrudili smo se da i u ‘Jumku’ plate povećamo i nadam se da ćemo to nastaviti u budućnosti. To je bio naš posao i to smo uradili. Činjenica je da u svakoj opštini u RS radimo po jedan važan projekat, to se ranije nikada nije dešavalo", istakao je predsednik na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik Srbije bi na kraju posete Mrkonjić Gradu i Drvaru, trebalo da obiđe Muzej "25. maj".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво