Vučić u Mrkonjić Gradu i Drvaru

Predsednik Aleksandar Vučić u poseti Mrkonjić Gradu i Drvaru.

Aleksandar Vučić će, kako je najavljeno, u Mrkonjić Gradu obići Gimnaziju i Mašinsku školu, nakon čega bi trebalo da se sastane sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini.

Predsednik zatim ide u Drvar gde će, prema programu posete, prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke.

Nakon toga će obići Dom zdravlja Drvar, oko podneva otvoriti pogon fabrike "Jumko".

Na kraju posete trebalo bi da obiđe Muzej "25. maj".

Predsednik je u utorak na Instagram profilu Budućnost Srbije podsetio na obećanje iz septembra 2019. godine, a u vezi sa Drvarom.

"Do kraja godine ovde će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku. Hoću da vas vidim nasmejane kao danas i da imate budućnost na ovim prostorima. Ponovo ću da dođem u Drvar da vidim kako se troše sredstva koje je dala Srbija, ali i da se uverim da se realizuju obećani projekti", rekao je Vučić.

Da bi pomogla srpskom stanovništvu u Republici Srpskoj, Vlada Srbije bespovratno je u protekle dve godine dala 32 miliona evra za različite projekte.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи