SNS osudio uvrede Stefanovićevoj porodici

Odbornici i funkcioneri Srpske napredne stranke osudili su uvrede koje su na društvenim mrežama upućene supruzi i maloletnoj ćerki ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Grada Beograda, Aleksandar Mirković, izjavio je povodom uvreda upućenih porodici Nebojše Stefanovića da je po sredi ostrašćenost i mržnja pojedinih lidera srpske opozicije, koja dovodi do neprihvatljivih postupaka.

"Strahovita ostrašćenost i bolesna mržnja koju su svojim izjavama i delovanjem u Srbiju uveli Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Sergej Trifunović i njihovi sledbenici, doveli su do toga da se danas migranti šalju u krevet jedne devojčice od sedam godina, samo zato što joj je otac Nebojša Stefanović", istakao je Mirković.

Prema njegovim rečima, ovakve stvari su apsolutno nedopustive i sa takvim vređanjem i pretnjama se mora stati pod hitno, rekao je Mirković.

Dodao je da "to nije Srbija u kojoj želimo da živimo i u kojoj želimo da naša deca žive i odrastaju".

Takođe, sekretar beogradskog odbora SNS-a Aleksandar Marković poziva nadležne da pronađu ljude koji stoje iza "nimalo bezazlenih uvreda".

 "Ovakve stvari ne smeju biti dopuštene u našem društvu, a na javnost apelujem da konačno shvati da su pristalice Đilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza nasilnici i da je njihov kontraargument prostakluk", kaže Marković, navodi se u saopštenju SNS-a.

Iza tih napada stoje ljudi koji nemaju argumente, ni hrabrost, pa se zato kriju iza psudonima, navodi Marković.

Prema njegovim rečima, napadi koji je porodica Stefanovića bila izložena na društvenim mrežama su monstruozni.

I članovi Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Savić i Ivana Tomić Ilić poručili su da su uvrede na račun supruge i maloletne ćerke Nebojše Stefanovića tužne i sramotne, kao i da su "proizvod političke mržnje".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво