Jovanov: Organizovani kriminal stvorio imperiju SBB

Dragan Đilas i njegov saradnik Dragan Šolak su finansijskim transakcijama u medijima i organizovanim kriminalom stvorili imperuju zvanu SBB, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Milenko Jovanov.

Milenko Jovanov u saopštenju ističe da je apsolutno tačna tvrdnja da finansijske transakcije u medijima Đilasa i Šolaka ne samo da podsećaju na organizovani kriminal već je upravo to, kako kaže, organizovani kriminal.

Kako kaže Jovanov, "žute sudije i žuto pravosuđe satkano od brižljivo biranih kadrova na sednicama partijskih organa Demokratske stranke ne dozvoljava da se to klupko razmrsi".

"Ali, to ne treba da čudi, jer i u toj sferi šefuje Dragan Đilas, njegov saradnik Dragan Šolak i njima slični. Da nije tako, već bi se našao način da se istraži i obelodani kako je i pod kojim okolnostima nastala imperija zvana SBB, koja pokriva čak 54 odsto tržišta kablovskih operatera i čitavu mrežu televizija, portala i slično", rekao je Jovanov.

Navodi da imperija zvana SBB i danas preko "političke papazjanije zvane Savez za Srbiju", svojih medija i lažnih dušebrižnika iz fantomskih nevladinih organizacija, pokušava političkim pritiscima i orkestriranom hajkom da uništi "Telekom Srbije".

"Kako bi kompletno tržište telekomunikacija i sve elektronske medije u Srbiji stavila pod šape tandema Đilas-Šolak", dodao je Jovanov.

Ranije danas Savez za Srbiju zatražio je od nadležnih organa da se ispitaju sve finansijske transakcije u kojima su prethodnih dana učestvovali "Telekom", "Kopernikus" i "Antena", jer su učinjene na "netransparentan način i na štetu svih građana Srbije".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво