Jovanov: Organizovani kriminal stvorio imperiju SBB

Dragan Đilas i njegov saradnik Dragan Šolak su finansijskim transakcijama u medijima i organizovanim kriminalom stvorili imperuju zvanu SBB, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Milenko Jovanov.

Milenko Jovanov u saopštenju ističe da je apsolutno tačna tvrdnja da finansijske transakcije u medijima Đilasa i Šolaka ne samo da podsećaju na organizovani kriminal već je upravo to, kako kaže, organizovani kriminal.

Kako kaže Jovanov, "žute sudije i žuto pravosuđe satkano od brižljivo biranih kadrova na sednicama partijskih organa Demokratske stranke ne dozvoljava da se to klupko razmrsi".

"Ali, to ne treba da čudi, jer i u toj sferi šefuje Dragan Đilas, njegov saradnik Dragan Šolak i njima slični. Da nije tako, već bi se našao način da se istraži i obelodani kako je i pod kojim okolnostima nastala imperija zvana SBB, koja pokriva čak 54 odsto tržišta kablovskih operatera i čitavu mrežu televizija, portala i slično", rekao je Jovanov.

Navodi da imperija zvana SBB i danas preko "političke papazjanije zvane Savez za Srbiju", svojih medija i lažnih dušebrižnika iz fantomskih nevladinih organizacija, pokušava političkim pritiscima i orkestriranom hajkom da uništi "Telekom Srbije".

"Kako bi kompletno tržište telekomunikacija i sve elektronske medije u Srbiji stavila pod šape tandema Đilas-Šolak", dodao je Jovanov.

Ranije danas Savez za Srbiju zatražio je od nadležnih organa da se ispitaju sve finansijske transakcije u kojima su prethodnih dana učestvovali "Telekom", "Kopernikus" i "Antena", jer su učinjene na "netransparentan način i na štetu svih građana Srbije".

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 07. dec 2018, 14:51)
anonymous [neregistrovani]

Re: Monopol

Pa ne tera te niko da budes SBB korisnik.Ako ti to smeta promeni provajdera.Ja sam upravo to uradio I dobio optiku za nesto manje pare, internet, kablovsku, fiknu i mobilnu telefoniju u paketu, 6 neseci za jedan dinar…Necu da pominjem ime provajdera, ne bi bilo fer reklamirati nekoga na ovaj nacin.

(petak, 07. dec 2018, 14:24)
anonymous [neregistrovani]

Monopol

SBB je nabio neviđen monopol! Sve nas korisnike je tako izvarao nametnuvši nam programe po redu kako oni hoće. Ceo vek mi je RTS1 na prvom programu, i to je sinonim za RTS, ja zbog njih moram na prvom programu da gledam CCN-ov N1... sramota...