Mihajlović: Nije lak trenutak za našu zemlju

Nije lak trenutak za našu zemlju i predsednika Aleksandra Vučića zbog problema koje imamo na Kosovu i Metohiji, poručila je članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović i dodala da je potrebna odgovornost u svemu što se radi.

Zorana Mihajlović je, prilikom posete opštinskom odboru SNS-a u Surdulici, prenela pozdrave predsednika Srbije i SNS-a i navela da je on poručio da su jedino zajedno jaki i snažni. 

"Nije lak trenutak za našu zemlju, nije lak trenutak za našeg predsednika, ni za Vladu i moramo da budemo svesni toga i da ostanemo odgovorni u svemu onome što radimo. Predsednik Vučić vam je poručio da smo zajedno jaki i snažni bez obzira na sve probleme koji danas postoje, a postoje na teritoriji za koju se borimo da ostane u Srbiji, a to je Kosovo i Metohija", naglasila je Mihajlovićeva.

Obraćajući se članovima Opštinskog odbora, Mihajlovićeva je rekla da želi da što pre SNS prestane da bude opozicija u Surdulici.

"Borili smo se zajedno na izborima, blizu je bilo, ali sledeći put ne sme da bude blizu, moramo da budemo ubedljivi, jer ja mislim da je SNS potencijal u Surdulici i mislim da možemo mnogo više da uradimo za građane Surdulice, nego oni koji su sada u vlasti", navela je članica Predsedništva SNS-a.

Dodala je da se svi iz te stranke, iako nisu na vlasti u Surdulici, trude da u tom delu Srbije, kroz ono što rade, bilo da su preduzeća ili ministarstva, ulažu i pokazuju šta mogu dobro da urade.

Članovi opštinskog odbora SNS-a u Surdulici su se tokom razgovora sa Mihajlovićevom žalili na trenutne opštinske vlasti koje, kako kažu, ne čine dovoljno za dobrobit građana Surdulice.

broj komentara 0 pošalji komentar