Bahtiri pozdravio akciju KPS, pozvao Srbe da protestuju mirno

Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri pozdravio je akciju kosovske policije i ocenio da "policija pokazuje da uvek može da obavlja svoju dužnost sa visokim profesionalizmom, bez obzira na rizik koji može nastati", preneo je RTK na srpskom jeziku.

Pozvao je kosovske Srbe da protestuju mirno i da ne preduzimaju, kako je rekao, druge akcije jer to nikome nije potrebno.

"U suprotnom, policija će ponovo intervenisati kako bi obezbedila stabilnost i poštovanje zakona Kosova", napisao je Bahtiri.

Rekao je i da apeluje na sve građane Kosova, "posebno one koji žive na severu da ostanu mirni i da ne nasedaju na provokacije zlonamernih razlicitih grupacija", naveo je Bahtiri, prenosi RTK 2 pozivajući se na Kosovapres.

Specijalne snage kosovske policije su na severu Kosovske Mitrovice jutros uhapsile četvoricu Srba, a čuli su se pucnji i sirene.

U srpskim mestima, u podne su počeli mirni jednočasovni protesti zbog uvođenja taksi na srpsku robu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи