Vučić: O budućnosti Srbije odlučivaće građani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u Vrnjačkoj Banji da će dati sve od sebe da reši probleme koji postoje 100 godina, i najavio da će o budućnosti Srbije odlučivati građani.

Aleksandar Vučić je, obraćajući se građanima Vrnjačke Banje povodom 150. godišnjice turizma u tom gradu, rekao da imamo veliki posao da rešavamo – problem generacija.

"Da li ćemo uspeti u svemu tome, ostaje da se vidi. Teško je uhvatiti se ukoštac sa kosovskim čvorom. Neki će reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako, samo ćemo da krvarimo svaki dan i da gubimo", objasnio je Vučić.

Naveo je da nećemo biti kukavice, već želimo da budemo hrabri i da probleme ne ostavljamo našoj deci.

Ukazao je da nema poverenja u "one iz Prištine i one koji su im u poslu razaranja Srbije pomagali, ali da to ne znači da neće da se bori i dati sve od sebe da taj problem reši".

"Od vas ćemo tražiti konačnu presudu da donesete, a daću sve od sebe, jer meni nije cilj da postanem bogat za vreme mandata. Hoću da rešim probleme građana Srbije koji postoje stotinu godina", rekao je predsednik Srbije.

Istakao je da će građani odlučiti može li Srbija u budućnost ili ne.

"Mnogi su likovali i radovali se kada smo krenuli u fiskalnu konsolidaciju očekujući da propadnemo, da kao Grčka smanjujemo 15 puta plate i penzije. Sada kada ćemo imati penzije i plate veće nego ikada pre, pokazaćemo da smo umeli da gledamo u budućnost, verujemo u teške mere, a ne laka rešenja", podvukao je Vučić.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво