Narodna stranka: Radojičić u Srpskoj listi korak ka stolici Kosova u UN

Narodna stranka kritikovala je postavljanje Milana Radojičića za potpredsednika Srpske liste, smatrajući da je to još jedan u nizu poteza aktuelne vlasti kojim se jačaju kriminalne strukture na Kosovu.

Samo šest meseci nakon ubistva Olivera Ivanovića, za potpredsednika Srpske liste postavlja se čovek koji se u medijima redovno pominje kao neformalni centar moći iz kojeg su se vodili nelegalni poslovi države Srbije u Kosovskoj Mitrovici, a za kojeg je, kako navodi NS, čak i predsednik Vučić rekao da ne odbacuje mogućnost da je učestovao u ubistvu Ivanovića.

Takvim postupkom, smatra Narodna stranka, stvaraju se uslovi da situacija na Kosovu eskalira, a Kosovo dobije stolicu u UN, što bi onda, kako navode u NS, građanima prikazali kao iznuđeno sredstvo da se spreči rat i zaštite Srbi.

Narodna stranka u saopštenju za medije optužuje predsednika Srbije da namerava da obezbedi Kosovu stolicu u UN na putu do konačne predaje Kosova, zbog čega najavljuje da će tražiti da se u Skupštini Srbije održi sednica na kojoj će se raspravljati o Kosovu i Metohiji.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 10. jun 2018, 09:00)
anonymous [neregistrovani]

slika

To što Narodna stranka smatra, to smatraju samo oni, mi ostali, mislimo drugačije.

(nedelja, 10. jun 2018, 00:26)
Nina [neregistrovani]

Komentar

Saopštenja za medije koje daje Narodna stranka, da nije tužno bilo bi smešno, šta pišu i objavljuju. Nije čudo sa koliko procenata su prošli na izborima.

(subota, 09. jun 2018, 20:32)
Pera [neregistrovani]

Dobra vest

Odlicna vest i velika stvar za politiku na KiM

(subota, 09. jun 2018, 18:38)
anonymous [neregistrovani]

podrška za Radojičića

Odlične vesti, podržavam Radojičića. Nema sumnje da će uspeti da uradi ono što je najbolje za srbe i da im obezbedi mir

(subota, 09. jun 2018, 18:31)
anonymous [neregistrovani]

b

Bez konkretnih dokaza, ovo su samo nagadjanja i lazne optuzbe.