I Ljimaj odbio Tačijev orden

Jedan od najbližih saradnika Hašima Tačija Fatmir Ljimaj, odbio je da primi odlikovanje koje predsednik privremenih kosovskih institucija dodeljuje povodom 10-godišnjice jednostranog proglašenja kosovske nzavisnosti, javila je KTV.

Očekuje se da će Fatmir Ljimaj uskoro saopštiti razloge odbijanja da primi odlikovanje, prenela je KTV, pozivajući se na svoja saznanja.

Prethodno su orden odbili da prime Jakup Krasnići, Redžep Seljimi, Veton Suroi, Hidajet Hiseni, Redžep Ćosja, porodica Agima Zatrićija, Koha Ditore i Radio Slobodna Evropa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво