Janković i Jeremić neće na izbore u pet opština

Pokret slobodnih građana Saše Jankovića i Narodna stranka Vuka Jeremića najavile su, u odvojenim saopštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra. DS ne podržava bojkot izbora.

I Pokret slobodnih građana i Narodna stranka navode da SNS u tim opštinama ima većinu, te da su zato ti izbori nepotrebni, i da se zakazuju "u susret" beogradskim izborima.

Poslanik DS-a Radoslav Milojičić je saopštio da demokrate ne podržavaju bojkot izbora u pet opština.

"Zašto se nije pozivalo na bojkot izbora pre mesec dana i da se zajedno dogovorimo i da vidimo šta je bolje za te građane", upitao je Milojičić u skupštini.

Kako kaže, DS se suprotstavljala SNS-u na teritoriji čitave Srbije, njihovi kandidati su, navodi, na prošlim izborima u Mionici "brutalno pretučeni" i DS nema prava zbog građana da ne učestvuje na izborima.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво