Jevtić u Kolkotu pozvao meštane da glasaju za kandidata Srpske liste

Član Predsedništva Srpske liste Dalibor Jevtić pozvao je na skupu u Klokotu okupljene da daju podršku kandidatu za gradonačelnika te opštine, Božidaru Dejanoviću.

Pružajući nedvosmislenu podršku Dejanoviću, Jevtić, koji je i potpredsednik kosovske vlade i ministar za zajednice i povratak, pred više stotina okupljenih, poručio da je Srpska lista tim u kojem igraju najbolji igrači".

"U Klokotu je na 'mesto kapitena u timu Srpske sa brojem 41' došao Božidar Dejanović. U nedelju se glasanjem za broj 41 i Božidara Dejanovića glasa za jedinstvo, za opstanak i povratak Srba u opštinu Klokot, za povratak dostojanstva. Srpska je u opštini Klokot na broju 41", poručio je Jevtić.

Jevtić je naglasio da je prisustvo predstavnika Srpske liste u Klokotu večeras jasna poruka da oni koji drže reč će biti u Srpskoj listi i raditi za narod na Kosovu.

"Oni koji drže reč će raditi sa nama, oni koji drže reč će pobediti, oni koji drže reč će voditi ljude u opštini Klokot u naredne četiri godine. Svako ko glasa protiv Božidara Dejanovića, a imenom i prezimenom je Srbin, glasa protiv države Srbije", istakao je Jevtić.

Jevtić je na skupu poručio da su u Klokotu u ime predsednika Srbije i u ime direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića.

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić su nas zamolili da ovde dođemo i poručimo ono što imamo da vam kažemo. Božidar Dejanović u nedelju 19. novembra mora da pobedi. Božidar Dejanović ima više iskustva, bolje zna, Božidar Dejanović se zalaže za jedinstvo, zastupa politiku države Srbije i to morate da znate. U nedelju 19. novembra nemamo drugi izbor, broj 41 je broj na kojem je Srpska", rekao je Jevtić.

Kandidat za gradonačelnika Opštine Klokot Božidar Dejanović poručio je okupljenima da je došlo vreme kada će svaki Srbin u ovoj opštini imati jednaka prava, a jedno od njih je pravo na normalan život.

Istakao je da se glasanjem za njega glasa za povratak onih koji su se raselili i za izgradnju novih kuća.

"Nakon izbora neće biti više onih koji će napuštati Klokot. Radićemo zajedno sa našim prijateljima da vratimo one koji su se raselili i da napravimo još novih kuća. Borićemo se za to da svako od vas ima radno mesto kako bi živeo dostojanstveno", poručio je Dejanović.

Dejanović je naglasio da će "nakon nedelje proći sve muke koje su meštani koji nisu bili istomišljenici sadašnje vlasti imali".

Skupu u Klokotu prisustvovali su i gradonačelnik Štrpca Bratislav Nikolić kao i poslanici u kosovskom parlamentu, Saša Milosavljević i Srđan Mitrović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво