Milićević: Vlada nastavila uspešan kurs i opravdala poverenje

Predsednik poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević ocenio je da je Vlada Srbije tokom 100 dana rada nastavila uspešan kurs prethodne Vlade – nastavljeni su privredni i ekonomski razvoj, održana politička stabilnost i stvoreni uslovi za povećanje plata i penzija.

"Premijerka Ana Brnabić i Vlada Srbije su opravdali ukazano poverenje i ubeđeni smo da će nastaviti uspešan reformski put", istakao je Milićević u pisanoj izjavi za javnost povodom 100 dana rada vlade.

"Vlada Republike Srbije je nastavila kurs prethodne Vlade i veoma je važno i značajno da Srbija ima politiku kontinuiteta. Nastavljen je privredni i ekonomski rast, održana politička stabilnost, otvaraju se nova radna mesta, stvoreni su uslovi za povećanja plata i penzija. Vlada Srbije radi kao tim na realizaciji proklamovanih ciljeva i načela oko kojih je okupljena vladajuća koalicija u Srbiji", istakao je Milićević.

On kaže i da takva politika ima ogromnu podršku i poverenje građana.

"Srbija je uvažena u svetu i priznata kao siguran i pouzdan partner. Srbija poštuje evropske principe, vrednosti i standarde, ali čuva svoju samostalnost i na najbolji način brani nacionalne i državne interese", ocenio je Milićević i dodao da Vlada Srbije ima punu podršku SPS-a.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво