Marković: Nisam u vlasti

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da nije u vlasti i tako razrešio nedoumicu lidera PUPS-a i ministra bez portfelja Milana Krkobabića, koji je jutros izjavio da je to "pitanje od milion dolara" i da ga treba uputili predsedniku SPS Ivici Dačiću.

"Nisam u vlasti, ali ćemo podržati sve što je dobro za Srbiju", rekao je Marković Tanjugu, posle sednice Skupštine grada Jagodine, kojoj je predsedavao.

"Naš stav o tome zašto nismo glasali za premijerku Anu Brnabić je poznat odavno, a danas ni kancelarka Nemačke Angela Merkel nije glasala za Zakon o istopolnim brakovima", rekao je Marković.

U Jedinstvenoj Srbiji su, kaže, porodični ljudi i zato nisu glasali za one koji nemaju porodicu.

"U redu je ako neko nema porodicu zbog neke medicinske kontraindikacije, ne daj bože, ali, ovde je nešto drugo u pitanju", dodao je Marković.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво