Vučić s poslanicima SNS-a: Nije bilo lako

U sedištu Srpske napredne stranke održan je sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima SNS i liste koju je predvodila ta stranka o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera. Sastanak je bio zatvoren za javnost.

Aleksandar Vučić je, nakon sastanka koji je počeo nešto posle devet časova, novinarima u prolazu rekao: "Nije bilo lako".

Predsednik Vučić je napuštajući sednicu kratko rekao da će se medijima obratiti potpredsednica stranke Marija Obradović.

"Nije bilo lako. Govoriće o svemu Marija Obradović", rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše to što Socijalistička partija Srbije "traži" četiri plus jedno mesto u Vladi Srbije, Vučić je rekao: "Verujem da će sve biti u redu".

Inače, Vučić je na ulasku u sedište stranke, pre početka razgovora, na pitanje novinara da li očekuje podršku, kratko rekao: "Naravno."

Na sastanku u stranci bila je i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić. Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.

Potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović novinarima je uoči sastanka samo kratko rekla: "Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.

Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnabić kao člana vlade, te da će glasati i sad.

Samostalna poslanica Dubravka Filipovski, koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku, rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksandra Vučića da poveri mandat i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво