SNS: Istražiti imovinu nedodirljivih od 5. oktobra do danas

Reagujući na saopštenje GO DS u kojem najavljuju da će tražiti da se istraži poreklo imovine sadašnjih gradskih funkcionera, GO SNS poziva DS da tom zahtevu dodaju i proveru porekla imovine funkcionera na svim nivoima vlasti od 5. oktobra 2000. godine do danas.

Predlažu demokratama da se proveri i način finansiranja političkih stranaka i jednog broja nevladinih organizacija u istom periodu.

"Mislimo da je krajnje vreme da se obelodani na koji način i odakle su finansirane aktivnosti onih koji su godinama bili nedodirljivi, a za koje se pouzdano zna da su finansirani od strane centara moći iz inostranstva kojima je jedini cilj destabilizacija Srbije", navodi se u saopštenju GO SNS iz Novog Sada.

U saopštenju se navodi i da se GO SNS ne protivi da se istraži i poreklo imovine funkcionera SNS, ali su DS sugerisali da u traženju informacija na tu temu prouče Poslovnik Skupštine grada.

Novosadski odbor Demokratske stranke saopštio je ranije danas da će od Agencije za borbu protiv korupcije i drugih državnih institucija tražiti da provere vrednost i poreklo imovine aktuelnih gradskih funkcionera u Novom Sadu, koju su stekli tokom dosadašnjeg mandata.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво