Vulin: Vučića izdaju političari, ali uz njega ostaje Srbija

Ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje i tako svrsta na stranu Jankovića i Jeremića, onda će biti jasno da Vučića izdaju političari ali da uz njega ostaje Srbija, saopštio je ministar rada i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Kompromisi koje je pravio, pažnja sa kojom je nastupao prema Nikoliću, nažalost, pokazaće se kao još jedna Vučićeva dobra namera koja se okrenula protiv njega, navodi se u saopštenju.

"Aleksandar Vučić je izbor Srbije, njena odluka da bude stabilna i čvrsta, i Aleksandar Vučić zato neće ostati sam. I u meni lično i u PS-u Vučić ima saveznika i saborca i daćemo sve od sebe da njegova pobeda bude još ubedljivija jer će to biti pobeda Srbije", saopštio je Vulin.

Nakon ceremonije polaganja venaca na rekonstruisani spomenik poginulima u ratovima devedesetih i u NATO bombardovanju, Vulin je izjavio da je "Aleksandar Vučić čovek koga je Srbija izabrala da sledi, od koga očekuje da će sačuvati stabilnost, mir i da će nastaviti sa ekonomskim razvojem".

"Sa time se ne treba igrati, a ukoliko je sujeta jedini razlog kandidovanja Tomislava Nikolića, to je velika i duboka greška", izjavio je Vulin.

"Ukoliko predsednik Nikolić zaista bude hteo da se svrsta uz Jankovića i Jeremića, onda to govori da svi mi, koji smo glasali za njega, da smo negde pogrešili. Sva politika govori da to ne treba da uradi i da treba da podrži i stranku koju je osnovao i čoveka sa kojim je proveo toliko vremena", rekao je Vulin 

Ukazujući da je Aleksandar Vučić čovek koga je Srbija izabrala da sledi, od koga očekuje da će sačuvati stabilnost, mir i da će nastaviti sa ekonomskim razvojem, Vulin je naglasio da je svaka kandidatura koja bi pokušavala da ugrozi upravo taj korpus glasova, kandidatura koja "pomaže isključivo onima da se vratimo u vreme pljačkaške privatizacije i vreme vladavine ambasadora".

"Ja bih voleo kada bi predsednik Nikolić razmotrio svoj stav, kada bi shvatio da to ne treba da radi, kada bi bio uz ljude koji su ga izabrali na prošlim izborima, kada je bio uz stranku, uz koaliciju koja ga je podržavala svih ovih godina. Ja bih voleo da to uradi, ukoliko to ne uradi, stav Pokreta socijalista više je nego jasan – bićemo uz Aleksandra Vučića i bićemo uz građane koji su ga podržali", rekao je Vulin.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво