Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

Sa predsednikom SNS-a i premijerom Aleksandrom Vučićem u kontakt je stupio "Tanjug", a na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

Sputnjik i N1 preneli su kao ekskluzivno vest da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Na kandidaturu Nikolića reagovao je lider socijalista Ivica Dačić. Ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno je, kaže Dačić, da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

Da samo Vučić zaslužuje poverenje građana i da je to pokazao radom i rezultatima koje je ostvario kao premijer, smatra i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Podršku Vučićevoj kandidaturi potvrdio je i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, kao i lider Pokreta socijalista koji je rekao da će, ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje, "biti jasno da Vučića izdaju političari, ali da uz njega ostaje Srbija".

I potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović komentarisala je pisanja medija da će se Nikolić kandidovati na predsedničkim izborima. "Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS-a i Aleksandra Vučića", rekla je Mihajlovićeva.

Podršku lideru naprednjaka dao je i Srpski pokret obnove

Srpska napredna stranka sutra bi, na sednici Glavnog odbora, trebalo da donese odluku o jednoglasnom predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи