Вулин: Вучића издају политичари, али уз њега остаје Србија

Ако се Томислав Николић заиста кандидује и тако сврста на страну Јанковића и Јеремића, онда ће бити јасно да Вучића издају политичари али да уз њега остаје Србија, саопштио је министар рада и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин.

Компромиси које је правио, пажња са којом је наступао према Николићу, нажалост, показаће се као још једна Вучићева добра намера која се окренула против њега, наводи се у саопштењу.

"Александар Вучић је избор Србије, њена одлука да буде стабилна и чврста, и Александар Вучић зато неће остати сам. И у мени лично и у ПС-у Вучић има савезника и саборца и даћемо све од себе да његова победа буде још убедљивија јер ће то бити победа Србије", саопштио је Вулин.

Након церемоније полагања венаца на реконструисани споменик погинулима у ратовима деведесетих и у НАТО бомбардовању, Вулин је изјавио да је "Александар Вучић човек кога је Србија изабрала да следи, од кога очекује да ће сачувати стабилност, мир и да ће наставити са економским развојем".

"Са тиме се не треба играти, а уколико је сујета једини разлог кандидовања Томислава Николића, то је велика и дубока грешка", изјавио је Вулин.

"Уколико председник Николић заиста буде хтео да се сврста уз Јанковића и Јеремића, онда то говори да сви ми, који смо гласали за њега, да смо негде погрешили. Сва политика говори да то не треба да уради и да треба да подржи и странку коју је основао и човека са којим је провео толико времена", рекао је Вулин 

Указујући да је Александар Вучић човек кога је Србија изабрала да следи, од кога очекује да ће сачувати стабилност, мир и да ће наставити са економским развојем, Вулин је нагласио да је свака кандидатура која би покушавала да угрози управо тај корпус гласова, кандидатура која "помаже искључиво онима да се вратимо у време пљачкашке приватизације и време владавине амбасадора".

"Ја бих волео када би председник Николић размотрио свој став, када би схватио да то не треба да ради, када би био уз људе који су га изабрали на прошлим изборима, када је био уз странку, уз коалицију која га је подржавала свих ових година. Ја бих волео да то уради, уколико то не уради, став Покрета социјалиста више је него јасан – бићемо уз Александра Вучића и бићемо уз грађане који су га подржали", рекао је Вулин.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи