Podrška Jedinstvene Srbije Vučiću na predsedničkim izborima

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je ta stranaka donela je odluku da će sa koalicionim partnerom Socijalističkom partijom Srbije, podržati kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

"Siguran sam da je to najbolji izbor imajući u vidu da Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima nego što je poslednje četiri godine, da mnogo veći broj investitora dolazi nego prethodnih sedam, osam godina, i da su za Srbiju veoma važna nova radna mesta", rekao je Marković u Jagodini na obeležavanju stranačke slave, Sretenja.

Marković je oicenio da će "dan D" za Srbiju biti dan održavanja predsedničkih izbora jer "mora da se napravi kontinuitet onoga što je radila Vlada Srbije za prethodne četiri godine".

"Neki naši su mi govorili da se ja kandidujem za predsednika Srbije, ili da kandidujemo Dačića, ali smo mi doneli odluku da podržimo onog ko je najbolji a u ovom trenutku najbolji je Aleksandar Vučić", rekao je Marković.

Marković je dodao da će Vučić doći u Batočinu gde se održava centralna proslava obeležavanja stranačke slave.

"On će se obratiti našim funkcionerima, ali ne da zatraži glas jer sam siguran da će svi naši i funkcioneri i članovi glasati za Aleksandra Vučića kao budućeg predsednika Srbije, već da ispoštuje današnji dan", rekao je Marković.

Marković je zamolio sve stranačke funkcionere da "učine maksimum u svojim opštinama kako bi Vučić pobedio u prvom krugu".

"Ovi izbori neće da plaše strane investitore kao što su sve izborne kampanje plašile investitore da se ne zna ko će da pobedi, pa kada će biti formirana vlada. Ovo se zna unapred. Moja poruka ljudima nije da idu da se klade u kladionicama, ali ako želite da se kladite, kladite se na Aleksandra Vučića", zaključio je Marković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво