Goran Čabradi napustio poslanički klub LSV–Zelena stranka

Predsednik Zelene stranke Goran Čabradi napustio je poslanički klub u koji je nedavno ušao lider LDP-a Čedomir Jovanović i naveo da će u daljem radu Parlamenta nastupati kao samostalni poslanik.

U saopštenju dostavljenom medijima, Čabradi navodi da uvođenje novih poslanika iz drugih političkih partija dovodi u pitanje izvorne dogovore oko delovanja poslaničke grupe u kojoj se nalazio i dalje političko delovanje u parlamentu.

"Zelena stranka želi da bude dosledna svojim idejama i ciljevima i prepoznatljiva po tome. Ovo je, u datim okolnostima, najsigurniji način verodostojnog zastupanja naših vrednosti. Time će naši članovi, simpatizeri i birači imati jasnu sliku i uvid u rad i delovanje Zelene stranke kroz institucije. U suprotnom, rizikujemo da se naš identitet i prepoznatljivost izgube u očima javnosti", ocenio je Čabradi.

Predsednik Zelene stranke, koja je na prošlogodišnjim izborima osvojila jedan mandat u republičkom parlamentu, dodaje da je dosadašnja saradnja sa poslanicima Lige socijaldemokrata Vojvodine bila na visokom nivou.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво